Home / Обавештења / Обавештење за ђаке и родитеље

Обавештење за ђаке и родитеље

Драги ученици и наставници,

Овим путем Школа се искрено захваљује свим ученицима, наставницима и родитељима који су учествовали у хуманитарној акцији „Хуманост је наша величина“ јер су захваљујући управо тој хуманости прикупљена значајна средства. Ова акција се наставља и у понедељак када ће сви који то желе новац моћи да убаце у кутију која ће се налазити у холу школе код дежурних ученика.

У понедељак 23. 12. организоваће се у обе смене Новогодишњи вашар. У преподневној смени вашар ће трајати од 10:00 до 10:45, а у поподневној смени у периоду од 14:30 до 15:30. Позивамо вас да у назначено време у што већем броју посетите продајне штандове у крилу код нижих разреда где ће се продавати новогодишњи украси. И овај вашар је хуманитарног карактера јер ће се целокупан приход такође усмерити у хуманитарне сврхе.

Обавештавамо све ученике да ће у понедељак 23. 12. настава бити скраћена. Часови ће трајати пола сата. Целодневна настава ће радити до 16 часова.

Молимо све учитеље целодневне наставе да подсете своје ученике да испразне ормариће током зимског распуста.

Подела ђачких књижица је 27. 12. по следећем распореду: непарна смена у 9:00, а парна у 10:00.

Свим ученицима и наставницима желимо срећне предстојеће празнике и да уживају у зимском распусту који почиње 24. 12. и траје до 14. јануара 2020. У среду, 15. 1. парна смена иде пре подне, а непарна после подне.

                                                                                                                        директор