Home / Активности / Новогодишњи вашар – 21.12.2023.

Новогодишњи вашар – 21.12.2023.

У духу празничног расположења и жеље за ширењем радости и другарства, у Основној школи „Никола Тесла“ организован је, сада већ традиционални, Новогодишњи вашар. Ученици су се удружили кроз креативност, машту и таленте и створили новогодишњу чаролију украса који су се нашли на многобројним штандовима школе. На штандовима су се нашли вешто израђени предмети и украси вредних руку наших ученика који су са својим учитељима и наставницима са љубављу правили како би развеселили неког купца и угрејали им срца.

Интересовање деце је било велико и у вашару су учестовали ученици од 1. до 6. разреда основне школе. Хол школе, ходник, учионице одзвањале су од граје и дечјег смеха када су им се купци приближавали. Нарочито су се радовали када угледају насмејана и добро позната лица својих родитеља, то су им најмилији купци и подршка.

Оно што је додатно оплеменило ову иницијативу јесте хуманост, јер је један део прикупљеног новца усмерен у хуманитарне сврхе. Овакви догађаји су подсетник да је дух празника у дељењу и бризи за друге, и да су најлепши поклони они који долазе из срца.

Видео