Home / Обавештења / Обавештење о начину рада од 24.01.2022. године

Обавештење о начину рада од 24.01.2022. године

У складу са Обавештењем о одлуци Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школе, обавештавамо вас о моделу по ком ће се настава организовати од 24.01.2022. године.

За ученике првог циклуса (од I до IV  разреда) настава ће се одвијати по првом моделу, односно са све ученике одељења у исто време, непосредно у школи.

Ученици првог циклуса настављају са моделом рада који је важио и до сада.

За ученике другог циклуса (од Vдо VIIIразреда) настава ће се организовати према другом моделу, односно комбинованом моделу што подразумева наставу која се организује у школи кроз непосредан образовно-васпитни рад и путем наставе на даљину. Сваки разред подељен је у две групе А и Б групу које долазе на наставу сваког другог дана. Ученици А групе долазе у понедељак и среду, а ученици Б групе долазе у школу у уторак и петак. У четвртак,  27.01. обележава се школска слава, Свети Сава те је тај дан ненаставни. Распоред смена и распоред звоњења је непромењен у односу на досадашњи рад.

Данима када група нема непосредан образовно-васпитни рад у школи, ученици имају наставу на даљину. Тим данима ученици ће се укључивати на часове групе која је у школи путем састанака на гугл учионици за сваки предмет (Google meet), што значи да прате наставу онлајн према истом распореду часова и распореду звоњења као и када су у школи.

Провере знања и оцењивање врши се искључиво у школи, за време непосредног образовно-васпитног рада.

Одељењске старешине ће извршити поделу одељења на групе и о томе обавестити ученике и родитеље.

 

Директор школе

Игор Милићевић