Home / Обавештења / ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈЕМ ПРВАКА

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈЕМ ПРВАКА

Поштовани родитељи будућих првака,

Обавештавамо вас да ће пријем првака бити организован у уторак, 31.08.2021. године, по одељењима. За децу која су уписана у одељење редовне наставе, пријем ће бити у току преподнева, односно у 9 часова, а за децу која су уписана у целодневну наставу током поподнева, односно у 18 часова. .
На пријему првака ће на огласној табли школе бити истакнути спискови по одељењима како би родитељи видели где су деца распоређена, одељење и учитељицу/учитељице код које су распоређени.

У дворишту школе ће бити постављени пунктови са ознакама одељења код којих ће стајати учитељице како би родитељи довели децу на одговарајуће место када на списковима виде ком одељењу деца припадају.

Пријем првака ће се реализовати тако што ће деца једног одељења ући са учитељем/учитељицама у учионицу. Након упознавања са децом, учитељице ће извести децу напоље а на упознавање ће ући један родтиељ/старатељ како би добио прве информације.

Молимо родитеље/законске заступнике деце, да на пријем првака дођу са особом која ће пазити дете док један родитељ буде у учионици на упознавању са учитељицом.

Приликом уласка у школу, обавезне су заштитне маске и за децу и за родитеље.

Због актуелне епидемиолошке ситуације неће се приликом пријема првака одржати приредба.

На пријему првака деци ће бити подељени уџбеници за први разред које је обезбедио град Нови Сад и мајице са логом школе које обезбеђује школа. Мајице ће бити у различитим бојама, свако одељење једна боја ради лакшег распознавања у првим данима школе.

Молимо све родитеље будућих првака да редовно прате сајт и читају обавештења која се на истом постављају.

Свим првацима желимо успешан и срећан почетак школовања!

Управа школе