Home / Обавештења / ПРИЈЕМ ПРВАКА – обавештење за родитеље

ПРИЈЕМ ПРВАКА – обавештење за родитеље

Поштовани родитељи будућих првака,

Обавештавамо вас да ће пријем првака бити организован 31.08. по групама. За родитеље чије је дете уписано у редовно одељење пријем ће бити у току преподнева, а за родитеље чије је дете уписано у целодневну наставу послеподне. О тачном времену доласка у школу родитељи ће путем телефона бити од стране школе обавештени најкасније до четвртка 27.08.2020.године.
На пријему првака ће на порталу школе, тј огласној табли школе бити истакнути спискови где су деца распоређена, одељење и учитељица код које су распоређени.
Приликом пријема првака по групама – групе до 16 ученика у учионицу ће прво ући учитељица/це са децом. Након разговора и упознавања са учитељицама, учитељице ће децу извести из школе а у учионицу ће ући по један родитељ ученика како би се исти упознали са учитељицама и разменили потребне информације.
Молимо родитеље/законске заступнике деце, да на пријем првака дођу са особом која ће пазити дете док један родитељ буде у учионици на упознавању са учитељицом. На пријему првака деци ће бити подељени уџбеници за први разред које је обезбедио град Нови Сад и мајце са логом школе. Мајце ће бити у различитим бојама, свако одељење једна боја ради лакшег распознавања у првим данима школе. Молимо све родитеље будућих првака да редовно прате сајт и читају обавештења која се на истом постављају. Свим родитељима будућих ђака првака желим да се захвалим што су школи “Никола Тесла” указали поверење да у наредном периоду образују и васпитавају њихову децу. Сигуран сам да ће наши учитељи и наставници на најбољи начин оправдати указано поверење и да ћемо остварити једну успешну сарадњу пуну међусобног уважавања и разумевања.
У животу сваког родитеља полазак детета у школу представља један посебан и свечан догађај. Догађај који сваког родитеља испуњава осећајем неизмерне среће и радости. Желим Вам да у том догађају без обзира на дате отежане околности око пандемије уживате и да Вас испуни поносом и срећом! Поносни на Вашу а од првог септембра и нашу децу смо и сви ми запослени у ОШ”Никола Тесла”.
Школа “Никола Тесла” спаја многе генерације и време прошло са овим садашњим и оним будућим.

Добро дошли у ОШ “Никола Тесла”.

директор школе
Игор Милићевић