Home / Обавештења / Oбавештење о начину организације наставе у ОШ „Никола Тесла” у школској 2020/21. години

Oбавештење о начину организације наставе у ОШ „Никола Тесла” у школској 2020/21. години

Поштовани родитељи,

Молимо Вас да се упознате са обавештењем о начину организације наставе у ОШ „Никола Тесла” у школској 2020/21. години. Детаљније информације о самом наставном процесу и начину функционисања школе у школској 2020/21. добићете преко разредних старешина до петка 27. 08. 2020. године. Обавештење је у прилогу.

Услед специфичне ситуације изазване пандемијом COVID-19, поред успешно организованог наставног процеса на првом месту ће бити безбедност деце и запослених током боравка у школи.  Молимо Вас да са децом пре почетка школске године обавите разговоре и што боље их упознате са мерама заштите здравља. Школи ће током септембра месеца приоритет, поред наставног процеса, бити едукација деце о мерама заштите здравља током пандемије COVID-19.

Напомињемо да у ситуацији у којој се тренутно налазимо и у којој почињемо нову школску годину нема идеално организованог наставног процеса, али смо као школа уз препоруке министарства покушали да пронађемо најбоље решење. Молимо Вас као и до сада за сарадњу и разумевање током наставног процеса. Само заједнички уз међусобно уважавање и разумевање успећемо да са децом прођемо кроз предстојећи  изазован период.

Школа задржава право да у случају потребе или одлуке министарства просвете у складу са здравственом ситуацијом промени изабране моделе наставног процеса.

Обавештење за родитеље

С поштовањем,

Директор
Игор Милићевић