Home / Такмичења / Окружно такмичење из математике за ученике 3. и 4. разреда

Окружно такмичење из математике за ученике 3. и 4. разреда

Окружно такмичење из математике за ученике 3. и 4. разреда ће се одржати у суботу 18.03.2023. са почетком у 09.00 часова у Основној школи ,,Никола Тесла“ у Новом Саду.

Пријаве за такмичење су примљене и подаци су обрађени и унети у табеле. Крајњи рок за пријаву је био 24. фебруар. Све пријаве су пристигле.

Непријављени ученици неће моћи приступити такмичењу.

Неисказане потребе за превођењем задатака неће се накнадно уважавати.

Молим вас да  сви они који су распоређени на дежурство дођу у школу најкасније до 08:10 часова ради лакшег и бржег распоређивања ученика и да се приликом доласка обавезно пријаве дежурном наставнику.

Чланови комисије за преглед задатака, као и преводиоци тестова треба да дођу у школу најкасније до 12:00 ч.

Улазак у објекат школе дозвољен је само такмичарима, дежурним учитељима, комисији за преглед задатака и преводиоцима. Ученици и дежурни учитељи улазе на улаз код фискултурне сале, где ће их дочекати дежурни наставници и упутити где треба да иду.

Чланови комисије за преглед задатака, као и преводиоци тестова улазе на главни улаз.

Родитељи и пратиоци немају могућност уласка у школу. Замолили бисмо вас да пренесете родитељима, како не би улазили и чекали децу у холу школе, јер стварају буку и ремете децу у раду.

Молимо вас за разумевање и поштовање донете одлуке.

Приликом уласка у објекат школе ученике ће дежурни наставник упутити где треба да иду и помоћи им да пронађу у којој су учионици распоређени.

Списак са именима и распоредом учионица ће бити истакнут и на порталу главног улаза наше школе, па би нам олакшали и убрзали распоређивање ако би се пронашли ученици пре уласка и при уласку рекли дежурном наставнику у којој су учионици распоређени.

Ученици како пристижу улазе на улаз код фискултурне сале и излазе на наше школско двориште док се не окупе сви. Време доласка и пријава ученика је од 08.00 часова до 08.30ч. Улазак у учионице је најкасније до 08.40 ч. Молимо вас да ученици не долазе раније јер ће време проводити напољу. Уколико буду лоши временски услови (киша) ученици ће за време окупљања бити распоређени у неким од просторија школе.

За сву децу која учествују ће бити обезбеђена ужина, као и ручак за чланове комисије задужених за преглед задатака. Ручак је предвиђен у 11.45 ч.

Пожељно је да свако дете понесе себи флашицу воде.

Учитељи који су распоређини на дежурство ће имати послужење пре или након такмичења, јер за време саме израде задатака није дозвољено доносити у учионицу кафу и остатак послужења. Хвала на разумевању.

Резултати такмичења ће бити истакнути на сајту школе као и на главном улазу. Могућност жалбе ће бити само у термину који је назначен у програму такмичења. Молимо Вас за придржавање дате сатнице. Жалбе након истакнутог термина неће бити разматране.

Желимо вам пуно среће и успеха на предстојећем такмичењу!

Срдачан поздрав,

Кординатор Драган Ајдић

ОШ ,,Никола Тесла“ Нови Сад

Програм такмичења

Списак дежурних учитеља

Упутство за дежурне наставнике