Home / Секције / Креативни кутак / ЗАМИСЛИ, ОСТВАРИ – РАДОСТ ПОДАРИ.

ЗАМИСЛИ, ОСТВАРИ – РАДОСТ ПОДАРИ.

У оквиру обележавања Дана школе, Ученички парламент и Креативни кутак су организовали креативну радионицу под називом ЗАМИСЛИ, ОСТВАРИ – РАДОСТ ПОДАРИ.

У светлости науке којом нас је обасјао и задужио Никола Тесла и када наша школа славих шездесет година постојања, желимо да још више утичемо на  развој  дечије маште, радозналост и креативност. Свако дете поседује неки таленат, а када му је пружена прилика да изрази своје квалитете, оно ће стварати и живети у миру са собом и другима и доприносити бољем животу у заједници. Мир и ненасилана комуникација је тема којој Основна школа ,,Никола Тесла” посвећује много пажње и енергије. Светлост науке и светлост мира обухватиће наставне предмете техничко и информатичко образовање и грађанско васпитање, ојачати сарадничке односе између ученика, наставника и родитеља и побољшати тимски рад.

Радионица је организована за ученике од III до V разреда и њихове родитеље са циљем промовисања здравог начина живота кроз екологију,  испољавање креативности и сарадњу деце, родитеља и наставника.

Учесници радионице су израђивали накит и свећњаке од рециклираног материјала а радионицу су водиле ученице VI разреда, чланице Ученичког парламента и секције Креативни кутак.

Овако је то изгледало:

Након завршене радионице овако смо се опуштале:

А ово су утисци гостију:

наставнице:

Милка Марјановић, наставница српског језика

Биљана Жвиждак, наставница техничког и информатичког образовања