Home / Ученички парламент / ХУМАНОСТ ЈЕ НАША ВЕЛИЧИНА

ХУМАНОСТ ЈЕ НАША ВЕЛИЧИНА

Хуманитарни концерт ,,Хуманост је наша величина” је свечана и хуманитарна манифестација која се одржава сваке године у нашој школи, уз подршку Савета родитеља, Наставничког већа и Ученичког парламента.
Ученици наше школе припремили су различите тачке културно-забавног карактера, како би приказали свој таленат, нешто чиме се баве у слободно време, у чему уживају, а у исто време исказали своју хуманост и спремност да помогну онима којима је помоћ потребна.
На иницијативу наставнице немачког језика Анкице Станишић, сав прилог је намењен удружењу НУРДОР, које олакшава живот деци оболелој од рака и њиховим родитељима.  Традиционални хуманитарни концерт наше школе нама представља свечаност којом на најлепши могући начин завршавамо календарску годину срећни што смо урадили нешто добро,
племенито и на корист другима. 
Као и сваке године концерт је организовала и реализовала наставница музичке културе Александра Авемарија. Ученички парламент увек даје велику и значајну подршку овом догађају на који смо сви веома поносни. 
Наставница немачког језика Анкица Станишић је са својим одељењем лично посетила удружење НУРДОР и однела им одговарајуће играчке за малишане.