Home / Обавештења / ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БУДУЋЕ ПРВАКЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БУДУЋЕ ПРВАКЕ

Поштовани,

обавештавамо Вас о следећем:
1. да је обављен лекарски преглед и потврда о вакцинацији детета обавезан услов за похађање школе, те да, уколико сте преглед и вакцинацију обавили пре 16. марта 2020. године или у приватној лекарској установи, у обавези сте да школи доставите потврду.
Уколико сте преглед обавили после 16.марта 2020. године у државној установи, нисте у обавези да доставите потврду јер ће школа имати електронски увид у лекарску потврду. Школа задржава право да затражи лекарску потврду уколико систем е-уписа не омогући увид у лекарске потврде.

2. Уверења о савладаном предшколском програму родитељи доносе у школу и то понедељком и четвртком од 09.00-13.00 часова или приликом доласка на тестирање са дететом.

3. Молимо родитеље да погледају на сајту школе и обавештење за бесплатне уџбенике како би видели ко има право на бесплатне уџбенике преко надлежног министарства, а такође обавештамо родитеље, да ће Град Нови Сад – Градска управа за образовање обезбедити бесплатне уџбенике за све ученике првог разреда који не остварују право преко надлежног министарства.
Обавештење о остваривању права на бесплатне уџбенике налази се на следећем линку.

са поштовањем,

директор школе Игор Милићевић