Home / Обавештења / ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА

ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА

Драги другари, запослени и родитељи ученика,

Наша школа се, захваљујући иницијативи и сарадњи Ученичког парламента са организацијом ,,Чепом до осмеха”, прикључила прикупљању чепова како би се обезбедила средства за лакши и комотнији живот особама којима је та помоћ потребна.

У сарадњи са председницом те организације Вањом Петковић, током прошле школске године донете су кутије за прикупљање пластичних чепова и тако је наша школа посталa део још једне у низу хуманитарних акција.

Желимо да вас обавестимо да се и ове школске године наставља са давањем доприноса локалној заједници и нашем граду, као и суграђанима.

У холу школе налази се кутија где можете убацити пластичне чепове које свакодневно бацамо у отпад. Размишљајмо еколошки, чувајмо животну средину и помозимо онима којима је помоћ потребна. Свако од нас може учинити нешто да помогне да овај свет буде лепше место.

Ову акцију је подржала управа и директор школе, а Ученички парламент покренуо и спроводимо је успешно уз подршку наставника и техничког особља.

До сада су купљена помагала за четрдесеторо деце и трудићемо се да тај број буде већи.

Принцип акције је једноставан – сакупљају се тврсди палстични чепови са различитих врста пластичне амбалаже. Чепови се одвозе на рециклажу и од тог новца купују се помагала деци са инвалидитетом.

Будимо добри, то радује наше срце!

Позив за прикључење акцији

Ваш Ученички парламент и наставница Милка!