Home / Обавештења / Понуде за дистрибуцију уџбеника за наредну школску годину

Понуде за дистрибуцију уџбеника за наредну школску годину

Поштовани родитељи,

Прослеђујемо Вам упутство за онлајн формулар преко којег се пријављујете за поручивање књига у претплати. Уџбенике поручујете електронски и након пријаве и одабира уџбеника инструкције за уплату добијате на имејл адресу.

Формулар за пријаву је постављен на сајту www.sintra.rs у делу ПРЕТПЛАТА.

Упутство за поручивање:

  1. На формулару се уписују име и презиме ученика, име родитеља/старатеља, контакт телефон и е-маил адреса, одабере се школа и будући разред, за који се поручују уџбеници, упише одељење и пријавите се. Сва поља су обавезна и уколико неко поље није попуњено нећете моћи да се пријавите.
  2. Након пријаве прелази се на одабир уџбеника. У складу са разредом који је одабран излистају се сви уџбеници са ценама који су део комплета и количине су аутоматски подешене на 1 ком тако да уколико поручујете цео комплет само треба да потврдите поруџбину на крају странице. Уколико не поручујете цео комплет количине се смањују или повећавају на – или + испред и иза броја 1. За сваки уџбеник који није потребан смањите количину на 0, или уколико поручујете више примерака повећајте на потребну количину и потврдите поруџбину.
  3. Након одабира уџбеника и потврде поруџбине инструкције за уплату и све потребне информације добијајате на е-маил адресу коју сте унели приликом пријаве (уколико нисте добили имејл проверите да ли сте исправно уписали адресу приликом пријаве) Уџбенике у претплати можете поручити најкасније до 16.07.2024.

За сва додатна питања можете нас контактирати путем имејла sintraizdavastvo@gmail.com или на број телефона 061/1933248 радним данима од 9-16х.

Срдачан поздрав,

Синтра издаваштво