Home / Такмичења / Окружно такмичење из Математике за ученике 4. разреда

Окружно такмичење из Математике за ученике 4. разреда

Окружно такмичење из Математике које је било отказано због погоршања епидемиолошке ситуације ће се, на основу одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја, одржати 25. 4. 2021. у 14 часова. Одлука о одржавању и термину донешена је 21. априла.

Пријаве за такмичење су примљене и подаци су обрађени и унети у табеле. Крајњи рок за пријаву био је 12. март. Непријављени ученици неће моћи приступити такмичењу. Неисказане потребе за превођењем задатака неће се накнадно уважавати.

На следећим линковима можете преузети Програм (сатницу) Окружног такмичења као и Изјаву коју попуњавају родитељи и коју је потребно понети на такмичење.

Улазак у објекат школе дозвољен је само такмичарима, дежурним учитељима и комисији за преглед задатака. Ученици и дежурни учитељи улазе на улаз код фискултурне сале где ће их дочекати дежурни наставници и упутити где треба да иду.

Родитељи и пратиоци због епидемиолошке ситуације немају могућност уласка у школу.

Молимо вас за разумевање и поштовање дате одлуке.

Приликом уласка у објекат школе ученицима ће дежурни наставник помоћи да се пронађу на огласној табли како би видели у којој су учионици распоређени.

Резултати такмичења ће бити истакнути на сајту школе као и на главном улазу школе. Могућност жалбе ће бити само у термину који је назначен у програму такмичења. Молимо Вас за придржавање дате сатнице. Жалбе након истакнутог термина неће бити разматране.

Због епидемиолошке ситуације потребно је придржавати се прописаних мера што подразумева одржавање дистанце, дезинфекцију руку приликом уласка у школу и ношење заштитне маске.  Ношење маске обавезно је све време од момента уласка у школски објекат до изласка из истог. Могућност скидања маске за ученике је само у току израде задатака.

У циљу превенције и контроле инфекције корона вирусом, потребно је стриктно поштовати препоруке за превенцију Covid 19 у школској средини послато од Института за јавно здравље „Батут“.

 

Желимо вам пуно среће и успеха на предстојећем такмичењу!