Home / Ученички парламент / ТЕСЛА  ДОМАЋИН КВИЗА У ГОДИНИ ЈУБЛЕЈА ВЕЛИКОГ РАТА

ТЕСЛА  ДОМАЋИН КВИЗА У ГОДИНИ ЈУБЛЕЈА ВЕЛИКОГ РАТА

Наша школа је  и  ове године угостила је  ученике – учеснике међушколског квиза  под називом „Први светски рат – првих 100 година“, у организацији  Друштва учитеља Новог Сада. Учествовало је 15 школа из Јужнобачког округа, а жири су били  шармантни кустоси из музеја Војводине. Атмосфера  загрејана, знање велико, конкуренција оштра. Домаћини су се водили девизом важно је учествовати, и добро угостити  зато су нам  упућене речи хвале од организатора такмичења и кустоса. Много тога смо научили и ми, посматрачи, дивећи се  младалачкој занесености и знању. То вече, 26. новембра 2014, сви су били победници у очувању знања и успомене на овај велики и важан догађај …

Организацију су помогли чланови Ученичког парламента, Дечијег савеза – Бојана Перић, наша драга информатичарка Биљана Жвиждак и Маја Чмелик… Проверите и ви своје знање решавајући питања из квиза и уживајте у нашим фотографијамa….

Материјал за припрему за квиз

Питања

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????